Илиана Раева потвърди - ансамбълът ни никога няма да бъде същият


Илиана Раева потвърди - ансамбълът ни никога няма да бъде същият
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

646 0

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика – Илиана Раева, обяви, че ансамбълът ни ще при жените ще претърпи сериозни промени, тъй като четири от грациите се отказват.

Думите на Илиана Раева

"Четири от момичетата в ансамбъла при жените се отказват. Това са Маргарита Василева, Магдалина Миневска, Камелия Петрова и Рейчъл Стоянов. Весела направила нов подбор, остава само София Иванова. Новите момичета ще бъдат обявени на първото контролно. Те са в момента на Белмекен. Има колебания в Рейчъл, която може би има шанс да се върне", сподели Раева пред БНТ.

Още: Илиана Раева с емоционални думи за Palms Bet

 

"В художествената гимнастика нямаме проблем с авторитета на треньорите. Докато спортните хора не направят един много сериозен протест за това, което се случва в последните 35 години в спорта, спорт няма да има. Финансирането на българския спорт е срам, материалната база също. Финансирането на треньорските кадри е срам, да не говорим за отбор и така нататък".

"Виждате на последната олимпиада кои взеха медали, голяма част от тях не са български спортист. Аз настина апелирам към всички ръководители на българския спорт, които вече се задушават от начина, по който съществуват спортните федерации, трябва да се измисли нещо. Няма по-добри посланици от българските спортисти, това трябва да е ясно. Спортът е феномен, той възпитава изключително много и отделя подрастващото поколение от дрогата, алкохола и всичко, което е пагубно за развитието на младежта", каза още Раева.

Любимата красавица на ЦСКА трън в очите на Илиана - отмъстила ли е Раева?

Илиана Раева: Хич не ги интересува медала от Олимпийските, те си ми пишат, че Левски е бил Крумовград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички