Илиана Раева с емоционални думи за Palms Bet


Илиана Раева с емоционални думи за Palms Bet
Снимка: БОК, Костадин Андонов/StartPhoto

391 0

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари специално на Palms Bet, който бе генерален спонсор на 9-ото издание на най-големия несъстезателен, европейски фестивал по гимнастика за хора над 50-годишна възраст, който се проведе от 22 до 27 септември.

Илиана Раева благодари на Palms Bet

Спортното мероприятие привлече над 3200 участници и гости от различни възрасти и националности, които с настроение и хъс се впуснаха в най-различни спортни предизвикателства.

Още: Любимата красавица на ЦСКА трън в очите на Илиана - отмъстила ли е Раева?

"Щастливи сме, че за поредна година зарадвахме стотици ентусиасти с нови спортни предизвикателства в рамките на Golden Age Gym Festival. Надявам се всички да са се забавлявали и да са натрупали куп положителни спомени от великолепния фестивал, чийто домакин тази година бе перлата на южното ни Черноморие - Бургас.

ържественото откриване на Фестивала съвпадна с Деня на независимостта на България. За мен това събитие, провело се в Бургас, бе истински празник за душата и тялото. Palms Bet, нашият генерален спонсор, не изневери на традициите си да подкрепя спортни мероприятия и отново бе наш партньор на грандиозното събитие" - сподели Раева.

Илиана Раева: Хич не ги интересува медала от Олимпийските, те си ми пишат, че Левски е бил Крумовград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички