Ина Ананиева: Дано успеем да спазим традицията


Ина Ананиева: Дано успеем да спазим традицията

7894 0

"Надявам се да успеем да спазим традицията. Тази година конкуренцията е жестока", заяви старши треньорър на ансамбъла ни Ина Ананиева.

Нaционалният отбор на България по художествена гимнастика проведе вчера официалната си тренировка в "Арена Армеец" преди днешната Световната купа. Грациите имаха 30 минути на разположение за подиум-тренировка.

На килима излязоха националният ансамбъл, както и представителките в индивидуалното - Мария Матева и Невяна Владинова. Извън класирането на Световната купа ще стартират още Радина Филипова, Сара Стайкова и Катрин Тасева. Ансамбълът е шампион в многобоя в първите три издания на турнира.

"Общо взето толкова много отбори се събират само на големите форуми като световно, европейско първенство и олимппиада. Сега всички отбори са тук. Ще ни бъде много трудно, но съм спокойна след тренировката, която направихме днес. Момичетата станаха малко по-уверени след двата медала в Баку. Те направиха един много силен сезон, който няма как да не се отрази на самочувствието им", каза след тренировката старши треньорър на ансамбъла Ина Ананиева.

Надпреварата вече стартира днес от 9.00 часа с индивидуалния многобой при жените. Многобоят при ансамблите е веднага след откриването на състезанието в 15.15 часа.

В неделя са финалите на отделните уреди при жените и при ансамблите от 15.00 часа.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Входът в "Арена Армеец" е свободен, а за зрителите има специална томбола. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички