Кобрата остана със "Зауерланд" и се прицели в световната титла


Кобрата остана със "Зауерланд" и се прицели в световната титла
Снимка: Официалната страница на Кубрат Пулев във Фейсбук

9637 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев взе решение за бъдещето си. Той ще продължи да работи с досегашната си мениджърска компания "Зауерланд".

Пулев подписа нов договор с мениджърската компания. Досегашният изтече в края на изминалата година след мача с Владимир Кличко.

Треньор на Кобрата ще е дългогодишният немски специалист Ули Вегнер, който е тренирал много именити шампиони. До скоро той работеше със световният шампион в полутежка категория Марко Хук. В момента тренира Артур Абрахам -световен шампион в супер средна категория.

Основната цел е Пулев отново да спечели правото да бъде претендент №1 за световната титла. По всяка вероятност поясът, който ще бъде атакуван отново, ще бъде във версия Международна боксова федерация (IBF), стана ясно от съобщение, публикувано на официалната Фейсбук страница на боксьора.

"Кубрат остава един от най-добрите боксьори в тежка категория в света. Мачът срещу Кличко може би дойде малко рано само след 20 професионални двубоя. Загубата от шампиона е огромен опит за Пулев и съм убеден, че ще се върне по-силен от всякога. Очаквам скоро да получи втори шанс да се бие за световната титла и този път да я спечели", каза шефът на компанията Кале Зауерланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички