Промоутър, защитник на Кобрата: Кличко продаде мача с Фюри


Промоутър, защитник на Кобрата: Кличко продаде мача с Фюри
Снимка: Internet

12372 0

Известен руски промоутър изрази мнение, че супер звездата в бокса тежка категория Владимир Кличко е продал мача си срещу Тайсън Фюри. В него украинецът, който бе непобеден от 2004 г. насам, падна след единодушно съдийско решение от британеца.

"За победа на Фюри при коефициент 6.00 бяха приети около 3 милиона паунда залози. Това ми каза мой английски партньор, с когото разговарях в навечерието на боя. Освен това, букмейкърите намират това за много странно. Създаде се впечатление, че едва ли не Кличко сам е заложил за свое поражение. Подозирам го в заговор с букмейкъри. Кличко-младши е бизнес машина. Неговият отбор се стреми да извлече максимална изгода от него. Разбираемо е, че това е една от последните битки на Владимир. Смятам, че те продадоха мача", коментира Хрюнов пред "Известия".

"В договора има клауза за гарантиран реванш, който също ще им донесе немалко пари. Между другото, така мисля, не само аз. Но лично аз имам към него много въпроси от техническо естество. Владимир за цялата битка нанесе по-малко от 60 удара. В хода на боя той даже не се опита да търси изгодни позиции на ринга. Като цяло той проведе спаринг, в който демонстрира изкуството на защитата без всякакво нападение", добави промоутърът.

Според статистиката Кличко е нанесъл в боя с Фюри 231 удара, от които точни са били само 52 (23%). Фюри пък е нанесъл 371 удара, от които в целта са попаднали 86 (23%).

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Украинският боксьор има 64 победи в 68 мача. За последно той загуби през 2004 година.

Хрюнов нашумя в България след боя на Кличко с Кубрат Пулев. Тогава руснакът каза, че звездата е спечелил нечестно срещу българина и полицията в Хамбург трябва да разследва ръкавиците му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички