Улеснете отслабването с Л карнитин


Улеснете отслабването с Л карнитин
Снимка: iStock/Guliver

1548 0

В борбата с излишните килограми няма значение дали става въпрос за един или за 20 килограма.

Дори и да спортувате няма как да не искате всичко да се случи не само по-бързо, но и да няма вредно въздействие върху тялото ви.

Напълно е възможно сте чували за добавката, която прави голямата разлика в отслабването и ви помага всичко да се случи значително по-бързо - и не, не говорим за добре познатите хапчета за отслабване.

Така ако имате изготвен хранителен режим и план за тренировки, може да направите последната крачка и да си помогнете с избора на препарат за отслабване с Л карнитин.

Л карнитин – какво представлява и с какво ви помага

Л карнитин – това е природна аминокиселина, която за първи път е изолирана от месо, което е дало и името й.

Латинската дума за месо – carnis e в основата на името на тази така полезна добавка, на чието действие се радват еднакво както дамите, така и представителите на силния пол.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Това вещество има огромна роля в производството на енергия за клетките и транспортирането на мастни киселини в митохондриите.

Именно там мастните киселини се изгарят, за да дадат нужната енергия на клетките да функционират.

По напълно природен начин Л карнитин се образува и в човешкото тяло от аминокиселините лизин и метионин. Може да се набави и чрез приема на месо, основно говеждо и агнешко.

Какви ползи носи Л карнитинът за вас

Основното му приложение е подпомагане на процесите по отслабване, като се изгарят излишните мазнини. Така с подходящ хранителен режим и спорт може да постигнете отлични резултати и то в много кратки срокове.

Наред с това основно действие, хранителната добавка дава добри резултати и при метаболитен синдром, като подпомага овладяването му.

С приема на Л карнитин се подобрява и регулирането на кръвната захар и инсулиновата резистентност.

Защо да изберете именно тази хранителна добавка

През последните няколко години именно това се оказа продуктът, който спечели доверието на хората, благодарение на видимите и бързи резултати, които дава.

Това се случва благодарение на преноса на дълговерижните мастни киселини. Мазнините се изгарят по напълно естествен за човешкото тяло начин и поради тази причина няма опасност от негативни последствия.

Доказано е, че освен транспортирането на мастните киселини се постигат и редица други важни положителни неща за приемащия го.

Отчита се и увеличаване на енергията и от там желанието за спортуване, както и общия тонус.

Какви видове Л карнитин има на пазара и кой да изберете

Видовете Л карнитин, които ще намерите на пазара се различават основно по това за колко време се усвояват от организма. Това може да се допълни и от вашите конкретни желания и нужди за това какво искате да се случи.

Важно е да знаете, че има разновидности, които са не само забранени за продажба, но и крайно опасни за човешкото здраве.

Внимавайте ако видите надписа D-Carnitine, D-L-carnitine. Това означава, че продуктът е с изцяло синтетичен произход и продажбата му е напълно забранена.

Има ли странични действия

На този етап, след многобройни изследвания е доказано, че употребата на този препарат е напълно безопасна и безвредна за човешкото здраве.

Може спокойно да приемате продукта, с който да подпомогнете отслабването си, като единствено е важно да се уверите, че сте избрали качествена марка на доказан производител.

Всичко за вашето активно спортуване и влизането ви в добра форма може да намерите в магазина за хранителни добавки онлайн FitnesHrani.com и то на ниски цени, както и със 100%-ова гаранция за произход и качество.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички