99% от играчите бъркат от ТАЗИ ситуация: Григор Димитров обаче избухна и изуми тенис света (ВИДЕО)


99% от играчите бъркат от ТАЗИ ситуация: Григор Димитров обаче избухна и изуми тенис света (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3471 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна ударно сезона на трева и за малко над един час игра победи 21-вия в света Адриан Манарино, като му даде само три гейма. 33-годишният хасковлия показа много силна игра и перфектна защита.

Именно с нея блесна при една ситуация на старта на втория сет, когато взе първата точка в първия гейм. Манарино бе във водеща позиция и притисна Гришо, но накрая Димитров избухна с прекрасен форхенд по правата от много трудна позиция. Отиграване, което му заслужи специално внимание от Tennis TV и което "взриви" публиката (можете да го видите по-долу в материала).

Григор Димитров: Искам повече и сме тук за повече

Григор Димитров започна ударно в Куинс

След срещата пък Димитров заяви, че е много доволен от представянето си.

"Много съм щастлив с начина, по който стартирах мача. Бях готов през цялото време. Съсредоточих се върху двата фундамента при играта на тази настилка, а именно сервирането и посрещането. Мисля, че се справих чудесно с тази задача и се чувствах все по-солиден с напредването на двубоя, а движението ми ставаше все по-сигурно. Наистина съм щастлив с представянето си.

Определено спечелването на някой друг мач помага доста. Постоянството е основното нещо. Прекарваме много часове всеки ден на корта и извън него. Когато си постоянен, това ти дава нужното самочувствие да се представяш по най-добрия начин на корта. Прекрасно е, че запазих тази добра форма, но искам повече и сме тук за повече.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Както казах, наистина се чувствам много комфортно на този корт. Играя тук от толкова много години. Беше страхотна чест за мен да играя пред вас, хора. Подобна подкрепа в 12:00 часа на обяд, в понеделник, благодаря ви!" - каза той след успеха. Вижте и още хубави отигравания от българина и как Григор Димитров потегли ударно на сезона на трева, отвявайки за нула време съперника на Куинс (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички