Без да помисли: Григор Димитров посочи какво най-много харесва в Серина Уилямс (ВИДЕО)


Без да помисли: Григор Димитров посочи какво най-много харесва в Серина Уилямс (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

25789 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров участва в любопитна игра, като резултатът бе публикуван в каналите на Lawn Tennis Association в социалните мрежи. Това се случи, докато 33-годишният хасковлия бе в Куинс, където отпадна на осминафиналите от Себастиан Корда.

Гришо имаше задачата да разпредели състезатели от мъжкия и женския тенис спрямо най-силното качество, с което разполагат според него. Уловката бе, че му бяха подадени както имената на тенисистите, така и самите качества.

Григор Димитров за Яник Синер, Серина Уилямс, Стефанос Циципас, Арина Сабаленка и още

Григор Димитров за Яник Синер

Той трябваше да избере по един за сервис, форхенд, бекхенд, скорост, психика и докосване". Пръв беше световният номер едно при мъжете Яник Синер. "Добре, нека започнем. Яник Синер. Ще го поставя на бекхенд" - заяви Димитров.

Още: 1 победа = 64 хиляди $: Григор Димитров вече взе колосална сума пари за 2024-та с успехите си

След това последваха Серина Уилямс, Арина Сабаленка, Елена Рибакина и Елина Свитолина.

"Серина Уилямс е при психиката. Определено ще е тя там. Арина Сабаленка. Къде мога да я поставя, ще избера скорост. Всъщност, не. Под "скорост" какво точно визираме? Движението по корта? Добре, значи я поставям на форхенд.

Елена Рибакина ще поставя на сервис. Следва Елина Свитолина. Не съм гледал скоро нейни мачове. Скорост или докосване - какво мислите? Скорост? Добре тогава" - отговори за дамите Гришо.

И последният играч в списъка бе Стефанос Циципас. "За Циципас остана последната свободна позиция - докосването" - заяви българинът. Именно гъркът е в сериозна борба за позиция с хасковлията - вече е ясно на кое място ще е Григор Димитров на Уимбълдън - остава ли в топ 10?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички