Българска звезда изгаври Новак Джокович: Обиди грубо Ноле и стана мазало


Българска звезда изгаври Новак Джокович: Обиди грубо Ноле и стана мазало
Снимка: LAP.bg

5601 0

Истинска лудница от щастие настъпи масово в България при идването на Новак Джокович за мача срещу Григор Димитров. Мнозина се радваха искрено и когато сърбинът изпълняваше хита на Камелия "Луда по тебе".

Синът на Магърдич Халваджиян скочи на Новак Джокович

Това обаче явно не е допаднало на всеки. Операторът Бедрос Халваджиян, който е син на режисьора Магърдич Халваджиян, направи груб коментар по адрес на Ноле, когото нарече "антиваксър" заради отказа му да се ваксинира, отцепвайки се от повечето тенис звезди и пропускайки няколко големи турнира.

Халваджиян поздрави диджея Мартен Роберто за това, че не е изпълнил желанието на Новак Джокович след мача, когато сърбинът поиска да бъде пусната песента "Луда по тебе". Поздравления, че не е пуснал "мазната чалга" - пише Халваджиян.

СЛЕД ШОУТО И ЧАЛГА КУПОНА: ГРИГОР ДИМИТРОВ ИЗУМИ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е (СНИМКА)

"Сръбският антиваксър пак бил проявил простащина. Поздравления за Marten Roberto, че не е пуснал мазната чалга, която балканецът е поръчал. Трябваше и микрофона да му спре" - гласи цялото съобщение.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Под него имаше сериозни нападки към Бебо и жаргонно казано стана "мазало". Той отвърна: "Масово коментарите са от хора гледали мача с ракийка и салатка пред ТВ, щракайки с пръсти докато Джокович си излива душата на любимата им песен.

Самоблокирайте се, моля". Вижте как Новак Джокович и Григор Димитров се забавляваха по нощите на сръбско и Камелия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички