ГЛЕДАЙ НА ЖИВО Григор Димитров срещу Яник Синер (ВИДЕО)


ГЛЕДАЙ НА ЖИВО Григор Димитров срещу Яник Синер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5452 0

Григор Димитров се представя доста по-добре на втория за годината турнир от Големия шлем, отколкото на първия. На Australian Open изненадващо отпадна в третия кръг от Нуно Боржеш, докато на Ролан Гарос стигна четвъртфиналната фаза за първи път в кариерата си.

Там ще срещне Яник Синер, който е най-силният тенисист през 2024 година и има едва две поражения. Те вече премериха сили през този сезон, след като се изправиха един срещу друг в спора за трофея на престижния турнир в Маями, където италианецът не остави шанс на българина, който остана далеч от това, което може да покаже.

НА ЖИВО: ГРИГОР ДИМИТРОВ СРЕЩУ ЯНИК СИНЕР

Мачът между Гришо и Синер ще се проведе на централния корт "Фили Шатрие", като ще започне след 15:00 часа българско време. Началният час зависи от продължителността на двата двубоя, които са заложени в програмата на корта преди това.

В първия Коко Гоф ще се изправи срещу Онс Джабер, а във втория световната номер 1 Ига Швьонтек ще срещне Маркета Вондроушова. Трети е мачът на Димитров със Синер, а след тях, вече от вечерната сесия, ще се проведе и другият четвъртфинал при мъжете, плануван за днес - Карлос Алкарас срещу Стефанос Циципас.

Григор Димитров срещу Яник Синер НА ЖИВО

Григор Димитров и Яник Синер

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Мачът между Гришо и Синер ще бъде излъчен пряко по "Евроспорт 1". Освен това обаче ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички