"Голяма селяния": Куп известни БГ журналисти коментираха Джокович - Григор Димитров и DJ Marten


"Голяма селяния": Куп известни БГ журналисти коментираха Джокович - Григор Димитров и DJ Marten
Снимка: Lap.bg

3960 0

Продължава нашумялата тема - демонстративният сблъсък между Григор Димитров и Новак Джокович, състоял се в София. Всички се обединяват около мнението, че е било прекрасно шоу, но това, което поражда дискусии, е желаната музика преди, по време на и най-вече след събитието.

Прословутата "Луда по тебе" на Камелия бе песента, за която най-много се говореше. Джокович я поиска непосредствено след края на мача, но DJ Marten не я пусна - дали защото не е била подготвена и е нямало възможност, или защото не е искал - не е ясно и едва ли ще разберем.

Български журналисти с мнение след Григор Димитров - Новак Джокович

Освен синът на Маги Халваджиян, който се изказа грубо по адрес Джокович и го обиди, известни БГ журналисти също коментираха случилото се.

"Признах DJ Marten, който отказа на Джокович. Джокович настоя пред 16 хиляди души, но не получи "Луда по тебе" (допълвам, че това е песен на Камелия, но оригиналът е на Лепа Брена).

Иначе, благотворителният мач с Григор Димитров, беше забавно преживяване - с малко тенис и повече шоу, за радост на децата, които имаха възможност да разменят по няколко удара със световните звезди. Джокович е голям артист. Показа го и като си запя любимата песен акапелно. Гришо още се смущава да се прави на циркаджия.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Срещата беше приятна. Излизането от зала Арена 8888 (новото име е това) - адско. По български. Много заключени врати, за да е трудно и опасно" - написа публикация Миролюба Бенатова.

"Дали отказа заради убеденост или заради права не знам. Но е хубаво, че не я пусна" - коментира Генка Шикерова.

"DJ Мартен да го поканим за почетен член на АЕЖ! Рискувал е да бъде атакуван със сръбска тенис ракета" - пък написа Николай Марченко.

"Голяма селяния" - коментира Стоян Тончев. Припомняме, че през 2016 година той бе жестоко пребит, като се твърдеше, че е заради предизборна кампания в Поморие, в която се "бореше с октопода във властта".

Имаше и доста по-крайни коментари на български граждани за Гришо - Ноле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички