Григор Димитров - Джунченг по ТВ: Кога и къде да гледаме втория мач на Гришо на Уимбълдън?


Григор Димитров - Джунченг по ТВ: Кога и къде да гледаме втория мач на Гришо на Уимбълдън?
Снимка: Getty Images

14833 0

Първата ракета на България Григор Димитров излиза за втория си мач на тазгодишното издание на Уимбълдън. На любимия му турнир Гришо ще се изправи срещу китаеца Шанг Джунченг в двубой от втория кръг.

Не е изненада, че двамата не са се изправяли един срещу друг до този момент, тъй като 91-вият в света е едва на 19 години. От другата страна далеч по-опитният Димитров е на 33 години и заема 10-о място в световната ранглиста, като влиза в мача като огромен фаворит.

За да стигне до тази фаза, Шанг победи с 3:0 сета Кристиан Гарин (7:5, 6:4, 6:4 в отделните части за два часа и пет минути игра). Българинът пък преодоля Душан Лайович, също с 3:0 сета (6:3, 6:4, 7:5 за един час и 46 минути игра). Победителят от този мач ще срещне в третия кръг или Гаел Монфис, или Станислас Вавринка.

Къде да гледаме мача на Григор Димитров на Уимбълдън?

Григор Димитров на Уимбълдън

Сблъсъкът между Димитров и Шанг Джунченг ще бъде трети от програмата на корт номер 3, която започва в 13:00 часа българско време. След откриващия двубой на сингъл от схемата при жените, следват Томи Пол срещу Ото Виртатен. След края на този дуел ще започне и мачът на Григор (вероятно след 17:00 часа българско време).

Срещите от Уимбълдън се предават пряко по Eurosport. Първите кръгове ще се излъчват само по Eurosport 2 (а впоследствие и по Eurosport 1), като в последния момент ще стане ясно дали ще дават там Григор, или ще бъде излъчван друг мач, който се провежда по същото време. При всички положения ще можете да следите Димитров срещу Джунченг НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички