Григор Димитров - Гаел Монфис по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на Уимбълдън?


Григор Димитров - Гаел Монфис по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на Уимбълдън?
Снимка: Getty Images

9788 0

На днешния ден (5 юли) Григор Димитров ще продължи участието си на Уимбълдън. Ракета №1 на България ще премери сили с френския представител Гаел Монфис на 1/16-финалите на турнира от Големия шлем.

Българинът успя да се пребори с китаеца Джунченг Шанг в 1/32-финалната фаза на турнира след фамозен обрат. Изоставайки с 0:2 сета Гришо съумя да спечели с 3:2 (5:7, 6:7, 6:4, 6:2, 6:4 в отделните части). От другата страна - Гаел Монфис, се справи без проблеми срещу Стан Вавринка побеждавайки го с 3:0 сета.

Още: Обрат за куп пари: Баснословна сума влиза в банковата сметка на Григор Димитров

Без никаква почивка за Григор Димитров! Още утре (5 юли) излиза отново на корта на Уимбълдън

Към днешна дата Гришо се е изправял срещу французина 5 пъти, като преките дуели Монфис има превес с 4 победи срещу само 1 за българина. Единственият успех на Григор над бъдещия му опонент дойде през далечната 2014 година в Букурещ. За последно двамата играха един срещу друг през 2016-а, когато Монфис победи хасковлията на ATP 1000 в Маями.

Победителят от двубоя Димитров - Монфис ще продължи напред към 1/8-финалната фаза, където ще срещне победителя от двойката Яник Щруф и един от фаворитите Даниил Медведев.

Къде да гледаме Григор Димитров - Гаел Монфис по ТВ?

Двубоят е втори от програмата на корт №1. Екшънът там ще бъде открит с двубоя между дамите: италианката Жасмин Паолини и канадката Бианка Андреску в 15:00 часа (българско време). Веднага след него ще започне битката на Гришо с французина. Битката може да бъде предавана пряко в ефира на Евроспорт или Евроспорт 2, като със сигурност ще бъде излъчена на онлайн платформата на телевизията. Разбира се, Вие ще може да проследите двубоя НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Това, което стана на Уимбълдън, се случи за едва втори път в кариерата на Григор Димитров

Амбициозен китаец, ужасен вятър и много грешки НЕ попречиха на Григор Димитров - Гришо повтори чудо и продължава на Уимбълдън

След дълги часове чакане: Вторият двубой на Григор Димитров на Уимбълдън бе отложен

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички