Григор Димитров каза в какво състояние е: Новините не са перфектни


Григор Димитров каза в какво състояние е: Новините не са перфектни
Снимка: Getty Images

2716 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде специално интервю за Tennis TV. То бе току преди участието му в Шанхай на силния турнир, част от сериите "Мастърс 1000". За съжаление, думите му не убеждават, че е в перфектното физическо състояние, а е движен от желанието да играе в Китай.

Какво е състоянието на Григор Димитров преди Шанхай?

"Човече, искам да играя толкова много в Китай. Затова съм тук. Общо взето не съм зле. Малко съм изморен, защото се случиха много неща през последните седмици. Пътувах, играх, демонстративни мачове и така нaтатък. Аз обачe съм много благодарен за всичко това. В момента тялото се държи добре. Опитвам да имам малко повече постоянни дни, но не е толкова лесно да се състезаваш, когато нещо неприятно се е задържало около теб за продължителен период от време.

В момента се опитвам да избутам това настрани, за да мога да се състезавам. Тук съм и всъщност пристигнах по-рано в Шанхай. Подготовката върви добре. Има много позитиви за извличане, като се опитвам да остана с положителна настройка и се надявам да мога да играя на максимум" - сподели българинът. А ето и кой е най-странният подарък, който Григор Димитров е получавай в Китай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички