Григор Димитров обясни проблема си само с 1 дума: Какво го спря на US Open?


Григор Димитров обясни проблема си само с 1 дума: Какво го спря на US Open?
Снимка: GettyImages

4423 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имаше страхотен шанс да стигна до финала на US Open, срещайки по-ниско ранкирани опоненти и на четвъртфинала, където отпадна, и на потенциалния полуфинал, до който можеше да стигне. В крайна сметка отпадна от Франсис Тиафо, като признава, че спазъм го е лишил от шанса за победа.

Какво спря Григор Димитров на US Open?

"Добре се чувствам в общи линии. Беше разочарование за мен. Бях в много добра позиция. За съжаление, с този спазъм, който получих, нямаше какво да направя. На много от турнирите играх много добре. Имах и възможности, от които за жалост не можах да се възползвам.

Имам да изиграя още няколко турнира до края на годината, в които искам да бъда на абсолютно ниво, да дам всичко от себе си. Винаги съм те харесвал тази част от годината, особено накрая. Винаги съм се чувствал добре. За съжаление, накрая трябваше да регулирам малко тренировките си и как да се подготвя за последните турнири. Винаги съм натискал малко повече, особено към самия край. Тук трябва да бъда по-фокусиран върху тялото" - сподели Григор пред bTV. А за едва втори път в кариерата си Григор Димитров ще участва на Laver Cup.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички