Григор Димитров срещу Новак Джокович в България: Кога, къде, в колко часа и как да гледаме тенис зрелището в София?


Григор Димитров срещу Новак Джокович в България: Кога, къде, в колко часа и как да гледаме тенис зрелището в София?
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

13173 0

Не остана време до най-големия демонстративен двубой в историята на българския спорт, поне на родна земя - Григор Димитров срещу Новак Джокович

Тенисист №1 на България хвана неподготвени феновете на родния тенис, след като непосредствено след златния медал на Новак Джокович беше обявено, че у нас ще се проведе приятелски мач между двамата. 

Логично, събитието беше разпродадено само за няколко часа, и то в два различни дни, тъй като имаше предварителна продажба. Хубавата новина за всички, които няма да могат да посетят двубоя, е, че мачът ще се излъчи и на живо по телевизията. 

Григор Димитров - Новак Джокович на 17.09 в София!

Всичко, което трябва да знаете за мача Григор Димитров - Новак Джокович 

В следващите редове ще ви информираме за абсолютно всичко, което трябва да знаете преди двамата топ тенисисти да се озоват на корта за кеф на над 12 хиляди зрители по трибуните и милиони пред малките екрани. 

Ще се проведе ли двубоят? 

С оглед физическото състояние и на двамата, въпросът вълнува много хората. Промяна в плана няма - двубоят ще се проведе по обявените параметри. Григор Димитров има леки проблеми с левия крак след турнира в Ню Йорк, но те няма да му попречат да се изправи срещу Джокович в София, България.

Кога е демонстративният мач между Ноле и Гришо? 

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Двубоят Григор Димитров - Новак Джокович е насрочен на 17.09.2024 (вторник), като няма промяна в датата. Мачът ще се проведе в зала "Арена София", която до скоро приемаше и турнир от веригата "ATP 500". 

Новак Джокович за втори път идва в България

В колко часа започва зрелището? 

Гришо и Ноле ще играят пред българска публика в 20:00 часа, като ще има специална програма и много интересни гости по време на цялото събитие. 

Къде да гледаме Димитров срещу Джокович? 

Тези от вас, които нямат билет за двубоя, могат да се насладят на зрелището на живо по телевизията. "bTV" държи правата за излъчване, като Джокович и Димитров ще са в ефира на bTV Action. Тези от вас, които нямат възможност да гледат по телевизията, могат да проследят и да се насладят на зрелището Григор Димитров - Новак Джокович НА ЖИВО в Sportlive.bg

Има ли билети за Димитров и Джокович? 

Билети за събитието няма в официална продажба. Ценните хартийки бяха разпродадени за минутив дните, в които беше пусната продажбата - първо предварителна, а след това и за широката публика. Цените бяха в диапазон от 80 до 180 лева. 

Все още има "черна борса" са билети за мача. 

Григор Димитров не е играл на българска земя от 2022 година насам

Какви са цените "на черно" за двубоя? 

Логично, след като билетите за Димитров - Джокович бяха разпродадени, стартира продажба "на черно". Социалните мрежи и сайтовете за покупко-продажба на стоки гъмжат от предложения за билети за мача, като в последните дни ще има сериозно активизиране и там. Проверка на нашата медия установи, че веднага след края на официалната продажба е имало такава "на черно", в която билетите са минавали границата от 400 лева. 

Покупката на билети "на черно" обаче е нож с две остриета. Пълно е с фалшиви обяви и фалшиви билети, които се продават на същата цена, на която и официалните билети. Оригиналните билети са с огромна надценка в над 90% от случаите. Бъдете много внимателни, ако решите да търсите билети на черно в последния момент, тъй като можете да бъдете измамени! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички