Григор Димитров: Толкова съм строг със себе си, че тренирам да съм по-мил към мен самия


Григор Димитров: Толкова съм строг със себе си, че тренирам да съм по-мил към мен самия
Снимка: БГНЕС

500 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи любопитно признание. Гришо заяви, че е твърде строг към себе си и че тренира умението си да бъде по-мил към него самия. Освен това отговори на въпрос какво си мисли, когато един мач е напът да му се изплъзне.

"Толкова съм строг със себе си, че често ми се налага да тренирам умението си да бъда по-мил към мен самия, защото съм добър с всички останали и понякога забравям да бъда такъв и със себе си.

През тази година в Маями бях на две точки от това да загубя още в първия си мач. Изоставах в сетовете, както и в точките на тайбрека по време на втория сет. Тогава дойде ред на смяната на полетата и си казах "просто давай напред и покажи своята игра", като в крайна сметка съумях да достигна до финала на надпреварата.

Григор Димитров никога не се отказва

Винаги имаш контрол над ситуацията, така че просто гледай топката и давай напред! Можеш да го направиш! Докато имаш ракета в ръката си, имаш и шансове. Мисля, че това беше идеалната финална реплика, която чакахте" - сподели той. Българинът ще стартира срещу Зизу Бергс в Шанхай. Вижте кога и къде по ТВ да гледаме мача на Григор Димитров срещу Бергс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички