Григор Димитров - Зизу Бергс по ТВ: Къде да гледаме тенис мача от Ролан Гарос?


Григор Димитров - Зизу Бергс по ТВ: Къде да гледаме тенис мача от Ролан Гарос?
Снимка: Getty Images

14483 0

Григор Димитров се класира за третия кръг на Ролан Гарос, след като победи унгареца Фабиан Марожан с 6-0, 6-3, 6-4 във втория си мач от надпреварата. Българинът записа експресна победа за час и 37 минути игра.

В днешния ден, 31 май, петък, 10-ият поставен в схемата ще играе срещу непознатия за него белгиец Зизу Бергс. Мачът е трети от програмата на корт 14, която започва в 12:00 часа българско време.

Къде да гледаме Григор Димитров на Ролан Гарос?

С този съперник Григор никога не е играл

Българинът се класира за третия кръг на Откритото първенство на Франция за осми път в кариерата си. Ако достигне до осминафиналите, той ще спечели 240 точки.

До този момент никога в кариерата си 33-годишният българин не се е изправял срещу този съперник. Белгиецът е на 24 години и се намира под номер 104 в световната ранглиста - близо 100 места под позицията на първата ракета на България.

Мачът Григор Димитров - Зизу Бергс трябва да започне около 16:30 часа българско време, ако няма прекъсвания заради дъжд и ако двата мача преди него са със средна продължителност (мач на двойки и мач между дамите). Правата за излъчването държи "Евроспорт", като ако няма дуел на по-високо ранкиран при мъжете или при жените по същото време, срещата ще бъде излъчена. Предвид че мачът е на корт номер 14, все пак изглежда по-вероятно това да не се случи. Ще можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички