Григор няма шанс да пробие в топ 3, твърди специалист


Григор няма шанс да пробие в топ 3, твърди специалист

1237 0

Тенис специалистът Брад Гилбърт коментира представянето на някой от топ тенисистите в момента. Той сподели, че очаква пробив от младата генерация, но според него в топ 3 от тях може да влезе Кей Нишикори, но не и Григор Димитров.

„Кей Нишикори има шанс скоро да направи пробив сред първите трима в света, но подобно нещо не можем да очакваме от Григор Димитров или Милош Раонич. Имам усещането, че голямата промяна ще дойде от тази генерация. Иначе, по-рано през сезона предвидих, че Джокович ще спечели три титли от Големия шлем през 2015-а и общо пет за този и следващия сезон. Все още държа на това мнение. Относно Роджър Федерер е трудно да се прецени дали ще може да стигне до нов трофей. Той все още има може би две или три години пред себе си“, заяви Гилбърт, цитиран от tenniskafe.com

Григор Димитров продължава с неубедителното си представяне през тази година. Той отпадна още в първия кръг на „Ролан Гарос” от американеца Джак Сок. Скоро започва сезонът на трева, където Григор се представи силно през миналия сезон и има да защитава много точки за световната ранглиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички