Григор обеща: Ще застана на глава, ако спечеля "Уимбълдън"


Григор обеща: Ще застана на глава, ако спечеля "Уимбълдън"
Снимка: Getty Images/Guliver

1314 0

Григор Димитров направи впечатление преди няколко дни, когато публикува в социалните мрежи своя снимка, на която виси надолу с главата в лондонското метро. Пред агенция „Ройтерс“ по-късно Гришо обеща, че ще покаже гимнастическите си умения на корта, ако на 12 юли спечели „Уимбълдън“.

„Ще застана с главата надолу на корта. Ако достигна до този момент, всеки ще може на живо да види какъв акробат съм. В метрото ми стана скучно и затова се реших на това забавно фото. Това беше добър начин да се разсея“, коментира българският тенисист.

„Достигането на полуфиналите на „Уимбълдън“ беше един от върховете в кариерата ми. Радвам се, че ще се върна на тревата на „Уимбълдън“, заяви Димитров, който ако и през тази година стигне до полуфиналите може да играе с Новак Джокович.

„През 2014 г. се представих силно. Защо да не повторя това постижение или да направя още една крачка напред? Единственото, което мога е да се боря. Ако го направя успешно, нещата при мен може да се получат“, добави Гришо, който е поставен под № 11 в схемата на третия за годината турнир от Големия шлем.

„Единственият човек, който ме поставя под напрежение, съм самият аз. Фокусирал съм се върху представянето си и работя здраво, за да бъда по-добър всеки път, когато стъпя на корта. С Роджър Рашийд сме разработили стратегията си за турнира и се надявам всичко да върви по план. Работихме много и се надявам, че тялото ми ще издържи“, обяви Григор.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

„Помня, когато спечелих юношеския турнир. Това ми донесе невероятно усещане, тъй като винаги съм искал да спечеля тази титла. Първата ми мисъл, когато вдигнах купата беше, че искам да стигна до върха на тениса. През миналата година бях много близо. Надявам се, че сега ще се представя още по-добре“, обяви хасковлията, който спечели юношеския „Уимбълдън“ на 16-годишна възраст.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички