Гришо: Мястото ми в ранглистата няма да ми създаде пеперуди в стомаха


Гришо: Мястото ми в ранглистата няма да ми създаде пеперуди в стомаха
Снимка: LAP.bg

1336 0

Първата ракета на България - Григор Димитров, скръцна със зъби на критиците си. Той заяви, че мястото му в ранглистата не е толкова важно за него, колкото е било преди.

"Мястото в ранглистата не ми носи щастие"

"Ранглистата е важна, но за мен не толкова. Преди, да. Спокоен съм, защото това не е нещото, което ще ме направи най-щастлив или ще ми създаде пеперуди в стомаха. Това, което правим, е невероятно и специално само по себе си. Чудесно е, ако можете да играете в продължение на много години, както правя аз, и се надявам, че ще правя още много години. И много се радвам за това", каза хасковлията пред Tennisportalen TV.

Той каза защо вече не му е важно къде в ранглистата е

Тенис звездата скръцна със зъби на критиците си

"Успех на всички, които някой ден могат да направят това, което ние направихме. Казвам го на тези, които съдят от тази гледна точка. Никога не съм им обръщал особено внимание, защото за това могат да говорят само тези, които са направили повече от мен", допълни звездата ни в тениса.

Григор, на когото предстои участие на турнира в Стокхолм, коментира и възможността да участва на Финалния Мастърс в Торино. "Независимо дали се класирам, или не, независимо какво се случи преди края на годината, няма да се обезсърчавам", категоричен бе той. А ето какво още каза Гришо за финалите на АТР. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички