Гришо потвърди новина на Sportline: Ще има нов треньор


Гришо потвърди новина на Sportline: Ще има нов треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

2416 0

Григор Димитров потвърди индиректно новината на Sportline, че в щаба му ще влезе нов треньор. Той не поясни дали става дума за смяна на Роджър Рашийд или за допълнителен човек, който да помага. Както е известно на тенис турнира в Монте Карло той беше придружаван не от австралиеца, а от баща си Димитър Господинов.

"Ситуацията е деликатна. Коментираме и се опитваме да намерим най-добрият вариант. В последно време пътувам повече, играя повече и ми трябва повече внимание по време на тренировките и на турнирите", обясни той.

Гришо говори пред родните медии, на пресконференция, на която беше обявено сключването на договор за партньорство с мобилен оператор.

Първата ни ракета заяви, че за него сезонът едва сега започва след като в предните месеци е имал известни затруднения с новата си ракета и на твърдите кортове, на които по принцип се чувства сигурен.

Той коментира и несполучливия опит да защити титлата си от Акапулко "Турнирът не беше силен, нямах добра настройка. Имах някои неща да доработвам, трябваше ми още време да свикна с ракетите. Има такива моменти, някои от загубите са неизбежни, случват се", обявсни Димитров.

За поражението от Гаел Монфис на 1/4-финалите в Монте Карло той каза: "За съжаление беше един от тези дни, в които каквото и да опитах не се получаваше. Все пак започнах добре сезонът на клей. Обичам клея, а след това идва тревата, на която също се чувствам отлично"

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Утре в 15,00 ч. на Григор му предстои тренировка с Роджър Федерер в Истанбул. Двамата са водачи в основната схема на турнира в турската столица, който започва в понеделник. "Всеки може да победи всеки. Ако всичко върви по план, да се надяваме на финала да играем един срещу друг", пожела си нашият.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички