Има програма! Григор Димитров - Якуб Меншик по ТВ: Кога и къде да гледаме тенис мача от Шанхай?


Има програма! Григор Димитров - Якуб Меншик по ТВ: Кога и къде да гледаме тенис мача от Шанхай?
Снимка: Getty Images

2366 0

Първата ракета на България Григор Димитров ще се изправи срещу суперталанта на Чехия Якуб Меншик. Вече има и програма за двубоя между двамата, като те ще се срещнат на осминафиналите в Шанхай утре (сряда - 9 октомври).

Гришо отново ще играе на корт номер 3, като дуелът му с 19-годишния опонент е трети от програмата, която започва в 08:00 часа българско време със зрелищния мач между Стефанос Циципас и Даниил Медведев.

След тях, но и не преди 09:00 часа, ще се срещнат Томи Пол и Томаш Махац. И след това ще е редът на Димитров и Меншик, което означава, че по всяка вероятност ще започнат около 12:00 часа българско време (ако няма сериозно проточване на някой от предните два дуела или прекъсване заради дъжд).

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Якуб Меншик?

Това ще бъде втори мач между Григор и Якуб, като те се срещнаха отново по-рано през тази година - на Мастърса в Мадрид през април, когато чехът спечели с 2:1 сета. Сега Димитров ще има шанс да си отмъсти и да напредне в силния турнир в Шанхай, като двубоят ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички