"Искаше да изпее "Луда по тебе" в залата": Какво пишат в Сърбия за Новак Джокович и случилото се в България?


"Искаше да изпее "Луда по тебе" в залата": Какво пишат в Сърбия за Новак Джокович и случилото се в България?
Снимка: LAP.bg

877 0

Тема номер 1 в България в последните дни е срещата между Григор Димитров и Новак Джокович. За това се говореше в дните преди демонстративния мач, в самия ден и още повече в дните след това. За съжаление, не заради безбройните хубави дивиденти от това прекрасно събитие.

Големият акцент бе желанието на Джокович да звучи "Луда по теб" в софийската зала и отказа (или невъзможността) на DJ Marten да го изпълни. И докато в България се стигна до твърде грозни и ненужно хиперболизирани спорове, как гледат на събитието в Сърбия?

Как видяха в Сърбия визитата на Новак Джокович на Григор Димитров в България?

В западната ни съседка споменават желанието на героя на нацията в залата, но не му обръщат особено сериозно внимание. Разказват и за преживяването в дискотеката, когато специално за Гришо и Ноле пя Камелия, удовлетворила желанието на Джокович за любимата му българска песен.

"В нощния клуб бе в компанията на привлекателна блондинка. Атрактивната българска певица Камелия (53), която преди време позира на два пъти за "Плейбой". Тя пя по желание на Новак и се забавлява през вечерта с двамата популярни тенисисти.

Разбира се, тя изпълни и една от най-известните ѝ песни - "Луда по тебе", изпята в дует с Джокович. Тя е по-известна на хората в Сърбия в изпълнение на Lepa Brena, а нейната песен се казва Luda za tobom. Новак показа как репетира българската версия на това парче в социалните мрежи дни преди това. Той се опита да я изпее и в залата, но истинското зрелище настъпи, когато успя да покаже таланта си в дует с Камелия.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Джокович може да се забавлява така, а съперниците му се притесняват за точките си и на кои предстоящи турнири да играят. Той обяви, че вероятно ще спре за сезона след Мастърса в Шанхай и че не го интересува класиране за Финалния Мастърс. Догодина ще играе за Сърбия и на турнирите от Големия шлем, така че ще го виждаме по-рядко в действие" - написа сръбското издание kurir.rs. А с какъв гневен коментар за случилото се на Гришо - Джокович избухна популярна БГ красавица?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички