Никол изневерявала на Гришо?


Никол изневерявала на Гришо?

1602 0

В България живеят най-завистливите индивиди. Поне така твърдят хората от щаба на Григор Димитров, които правят всичко възможно да го опазят от "всенародната любов". Гришо често беше споменаван в социалните мрежи, след като на бял свят излезе връзката му с кака Никол Шерцингер. Мнозина направиха връзка между вялото му представяне на корта с горещите му изяви в леглото на световноизвестната певица.

НИКОЛ ПАЛУВА НА ПЛАЖА БЕЗ ГРИШО

Сега обаче хейтърите имат нов повод да коментират Гришо. Неговата палава приятелка беше снимана да гушка свойски испански супермодел. 37-годишната красавица си прекарва страхотно в Ибиса, докато официалното й гадже се потеше на "Мастърс" в Торонто. На Никол явно не й се е било път до Канада и предпочете да си прекарва дните в компанията на Тайсън Бекфорд. Последният е лице на куп козметични компании, тъй като от раз лепи женските погледи с изваяното си тяло.

 НИКОЛ ПОДЛУДИ ВСИЧКИ С ПОТРЕСАВАЩО СЕКСИ БАНСКИ

Папараци успяха да щракнат как 45-годишният шоколадов красавец се забавлява в морето с Никол. Двамата използват момента да проверят кой как се е представил във фитнеса преди идването на лятната ваканция. Медиите моментално попитаха дали Никол не се е разделила с нашия тенисист номер 1, след като така смело изследва мускулите по тялото на мъжкия вариант на Наоми Кембъл.

Източник: 168 часа

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички