Новак Джокович - Яник Синер по ТВ: Кога и къде да гледаме ФИНАЛА - кой е фаворит?


Новак Джокович - Яник Синер по ТВ: Кога и къде да гледаме ФИНАЛА - кой е фаворит?
Снимка: Getty Images

647 0

Новак Джокович ще опита да прибави пореден трофей към неповторимата си кариера. Сърбинът се класира за финала на силния турнир в Шанхай, част от сериите "Мастърс 1000". Но за да триумфира, ще трябва да победи най-добрия тенисист в момента, а и за годината - Яник Синер.

Сърбинът има сериозно преимущество в преките сблъсъци (пет срещу три успеха), но пък италианецът печели три от последните им четири мача. И докато през 2023-та играха цели четири пъти един срещу друг, то през тази година се срещнаха само в началото - на Australian Open, където Синер спечели полуфинала с 3:1 сета.

Прогнозите на специалисти и анализатори поставят 23-годишния състезател в ролята на фаворит. Той има само 1 загуба в последните си 22 мача - от Карлос Алкарас във финала в Пекин преди малко над седмица. От другата страна Джокович е само с едно поражение в последните си 15 срещи - от Алексей Попирин на US Open.

Къде да гледаме финала в Шанхай - Новак Джокович срещу Яник Синер?

Големият финал в Шанхай ще се състои в неделя, 13-и октомври, като ще започне в 11:30 часа българско време. Той ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички