"Няма какво друго да добавя": Даниил Медведев с интересни думи за Григор Димитров


"Няма какво друго да добавя": Даниил Медведев с интересни думи за Григор Димитров
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

5614 0

За Григор Димитров предстои много тежко изпитание на Уимбълдън, тъй като на 1/8-финалите ще се изправи срещу петия в света Даниил Медведев. Руснакът игра в два дни срещу Ян-Ленард Щруф заради прекъсванията поради дъжд, но в крайна сметка стигна до мача с Гришо.

А на пресконференцията коментар предстоящия дуел срещу 33-годишния българин. Той се изказа доста ласкаво за Димитров и заяви, че има чувството, че двамата играят много често - по два-три пъти всеки сезон.

Даниил Медведев с ласкави думи за Григор Димитров - спомни си и първата им среща

Даниил Медведев похвали Григор Димитров

"Григор играе добре. В последно време имаме доста големи мачове. Имам усещането, че играем много често - по два-три пъти всяка година. Имам чувството, че постоянно играем един срещу друг, откакто съм на тура" - започна руснакът.

Впоследствие допълни, че винаги срещите се получават интригуващи, като си спомни и първият мач срещу Григор Димитров. За финал заяви, че ще трябва да покаже най-добрия си тенис, за да може да продължи напред.

"Винаги се получават интересни мачове и интересни точки. Играли сме един път на трева - първият ни мач, мисля, че той беше страхотен (бел. ред. през 2017-а в Куинс, когато Гришо побеждава с 2:1). Дано покажа най-добрия си тенис и да победя.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Не знам колко мачове имаме един срещу друг. Бих казал 8-9 пъти (бел. ред. всъщност са 10). Познаваме се отлично. Имали сме тежки мачове, битки. Ще е интересно да се срещнем пак на трева. Трябва да покажа най-добрия си тенис, да сервирам добре, да намирам топката добре, защото той може да играе много добре. Няма какво друго да добавя" - заяви Медведев.

Вижте по коя телевизия ще излъчват Григор Димитров - Даниил Медведев от Уимбълдън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички