Още нищо не е загубено, вярва Митко Кузманов


Още нищо не е загубено, вярва Митко Кузманов
Снимка: gustonews.bg

1629 0

Днес паднахме, но има още два дни, така че нищо не е загубено, обяви Димитър Кузманов след като той и Димитър Кутровски отстъпиха на унгарските си съперници в мачове на сингъл от плейофа за влизане в Първа група на зона Европа/Африка от Купа Дейвис.

„Не съм много щастлив, резултатът го показва. Не можах да покажа това, на което съм способен, но пък играеш толкова, колкото ти позволи противника, а той беше добър. Поздравявам го за играта и победата”, каза още Кузманов пред Tennis24.bg.

„Ние сме отбор и се подкрепяме независимо дали печелим или губим. Шансовете ни остават. Утре е нов ден. Мачът се решава в 3 дни, така че се надявам утре да победим и да се върнем обратно в играта. Ние ще се борим до край, мотивирани сме да дадем най-доброто от себе си", добави той.

Загубата в първия мач (на Кутровски) не ми повлия на играта. Аз бях готов да изляза и да дам всичко от себе си, независимо дали водим с 1:0 или губим с 0:1 след първия мач. Надявам се повече хора да дойдат да ни подкрепят в събота. Мисля, че трябва да се подкрепяме, независимо дали губим или печелим”, каза още Мико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички