Признаха Григор за ракетотрошач №1


Признаха Григор за ракетотрошач №1

1598 0

Григор Димитров беше признат за ракетотрошач №1 в тениса от милионите фенове на атрактивния спорт.

За осем седмици от началото на сезона нервите на хасковлията не издържаха на два пъти. Последната ситуация беше при изненадващата загуба на българина от 169-ия в света Райън Харисън (САЩ) с 5:7, 6:4, 0:6 във II кръг на турнира в Акапулко (Мек). Димитров водеше в първия сет и трябваше да сервира за спечелването му. Той не успя да вземе подаването. В изблик на гняв Гришо хвърли ракетата и я строши, за което ще бъде глобен с $800.

Димитров успя да изравни след убедителна игра във втория сет. Гаджето на Мария Шарапова рухна тотално в последната част. Сервирането на Гришо не вървеше и той загуби сета на нула.

Счупването на ракетата припомни на феновете за неговата проява на турнира Australian Open, пише "България Днес". Българинът отпадна от Анди Мъри. В решителния, четвърти сет той разби на две уреда, което се случва доста рядко в тениса заради здравината на материята. Тогава дори и легендарният Горан Иванишевич призна разрушителната техника.

"Така се чупи ракета. Това беше изкуство. Той дори направи дупка на корта", написа емблематичният хърватин, който беше известен с навика да троши в изблик на бяс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички