След шоуто и чалга купона: Григор Димитров изуми в какво състояние е сега (СНИМКА)


След шоуто и чалга купона: Григор Димитров изуми в какво състояние е сега (СНИМКА)
Снимка: Lap.bg

2137 0

Бяха изключително натоварени последни часове за първата ракета на България Григор Димитров. След като последните два дни бяха изцяло съсредоточени върху демонстративния му мач с Новак Джокович в София, последва заслужен купон след това.

Григор Димитров е в Берлин: Часове след купона с Джокович

Двамата бяха в столична дискотека по нощите, но въпреки това Гришо изуми, че около 10:00 часа българско време вече е бил на германска земя. Той кацна в Берлин, като му предстои участие на Lave Cup.

Надпреварата ще се състои от 20 до 22 септември, като българинът ще участва там за втори път. През 2018 година бе в шампионския отбор на Европа, като съотборници му бяха имена като Роджър Федерер, Новак Джокович, Александър Зверев, Кайл Едмънд и Давид Гофен.

През тази година той се включва до голяма степен неочаквано, след като в последния момент замени Рафаел Надал. Вижте снимката, която сподели Гришо, часове след купона с Джокович. И въпреки че повечето българи останаха изключително доволни от посещението на Ноле, то БГ звезда изгаври Новак Джокович, обиди грубо Ноле и стана грозно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички