ТВ излъчване на сблъсъка Григор Димитров - Новак Джокович


ТВ излъчване на сблъсъка Григор Димитров - Новак Джокович
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

304 0

Григор Димитров срещу Новак Джокович е събитие №1 в спорта у нас за този месец. За пръв път в историята сръбският титан в тениса ще играе пред родна публика, след като преди повече от десетилетие бе у нас, но за снимките на "Непобедимите 2". 

Най-добрият тенисист на България в историята пък ще излезе пред българска публика за пръв път от 2022 година насам, когато взе участие в турнира от сериите ATP 250 в София. 

Това ще е втори демонстративен двубой за Гришо в България, след като преди почти десетилетие той напълни зала "Арена София" за двубой срещу един от най-големите образи в тура - Гаел Монфис. 

Билетите за мача с Джокович приключиха буквално за минути след старта на официалната продажба, като 10 минути след пускането на ценните хартийки в продажба, те бяха свършили. 

Григор Димитров срещу Новак Джокович - събитие №1 в спорта у нас

Къде да гледаме мача на Гришо срещу Ноле? 

За кеф на българските фенове на тениса, не само феновете в зала "Арена София" ще се насладят на изпълненията на двамата добри приятели. 

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

"bTV Media Group" държи правата за излъчване на събитието, като от компанията са приготвили изключителна студийна програма и заснемане с много камери на всички интересни моменти от двубоя между двамата. 

Демонстративният двубой ще стартира в 20:00 часа българско време, но студиото стартира в 19:00 часа с интересни материали и гости. Зрелището ще бъде излъчено по "bTV Action". Тези от вас, които няма да имат възможност да гледат по телевизията, ще могат да следят по минути Григор Димитров - Новак Джокович НА ЖИВО в Sportlive.bg. 

Можете да научите всичко най-важно преди Григор Димитров - Новак Джокович тук! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички