"Жена ми мрази тениса? Не и когато Григор Димитров играе" (ВИДЕО)


"Жена ми мрази тениса? Не и когато Григор Димитров играе" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4569 0

Григор Димитров е един от най-приятните за наблюдаване тенисисти в Тура - вече от доста години насам. От една страна заради атрактивния и разнообразен стил, който демонстрира, а от друга - заради външния си вид.

Много от колегите му неведнъж в миналото са го определяли за най-красивия тенисист, като това се е потвърджавало и от класации, в които е попадал. Така не само феновете на тениса имат своите основания да наблюдават мачовете му, но и тези, които не си падат толкова по спорта.

Красивият Григор Димитров привлича погледите в тениса с визията си

Именно това е и поуката от кратко видео, което набира все по-голяма популярност в социалната мрежа Tiktok. То бе споделено и в Twitter (X). А главният герой в него е именно 32-годишният Григор Димитров (който на 16 май празнува 33-тия ри рожден ден).

Григор Димитров привлича с красива визия

"Гледна точка: Твоята приятелка "мрази" тенис" - е красноречивият надпис, като на преден план излиза Гришо (кадър, взет от втория сет на сблъсъка му срещу Йошихито Нишиока). На заден план пък се забелязва дама, която е вперила поглед в телевизора.

Можете да видите краткото видео чрез прикачените кадри по-долу в материала. За българския състезател предстои дуел срещу Терънс Атман (номер 137 в света) на турнира в Рим, част от сериите "Мастърс 1000". А преди това Григор Димитров бе на ръба: Избегна лоша участ, която го срина преди близо 2 години.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички