6 г. тя бореше рака заедно с него и получи предложение за брак в болницата


6 г. тя бореше рака заедно с него и получи предложение за брак в болницата
Снимка: скрийншот

5233 0

Бившият младежки национал на Англия Бен Къл трогна Острова, предлагайки брак на приятелката си в болницата. Футболистът в момента се лекува от рак, с който бе диагностициран на 17-годишна възраст. Той вече е на 23 години. 

Откриването на болестта сложи край на футболната кариера на Къл, който по това време играеше за младежкия тим на Саутхемптън и имаше няколко мача и за младежкия отбор на Англия.

Приятелката му Дейзи е неотлъчно до него оттогава, като с всеотдайността и любовта си го убеждава, че е най-идеалната жена за него и той ѝ предлага брак в болницата.

"Дейзи, планирах това от миналата година, Нещата не се развиха така, както исках, когато реших да ти кажа какво чувствам към теб. От момента, в който те срещнах, знаех, че си абсолютно специална, ти ме промени към по-добро. Срещнах те, когато бях момче, а сега стоя тук като мъж.

Не познавам никого, който би направил това, което стори ти, не би издържал това, което ти изтърпя, но знам, че не искам да прекарам живота си без теб. Обещавам, че ще се боря да те видя да вървиш по пътя и обещавам да ти показвам любовта си всеки ден, докато съм жив", написа Бен в социалните мрежи, след като предложи на любимата си и тя каза "да".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички