Горещо: На Острова гръмко обявиха новата на Григор Димитров - модел и риалити звезда (СНИМКИ)


Горещо: На Острова гръмко обявиха новата на Григор Димитров - модел и риалити звезда (СНИМКИ)
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

23 0

Медиите на Острова разпространиха изключително гореща новина относно най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Тя се отнася за жената, с която в момента се среща, след като близо година не бе виждан с нова приятелка след раздялата с Мадалина Генеа.

Според "The Mirror" това е Екин-Су Чулчулоглу, която има турски произход, но кариерата ѝ в телевизията и като модел се развива във Великобритания, където живее от 10-годишна.

Победителката от "Love Island" се е радвала на поредица от тайни срещи с бившия световен номер 3 в тениса, разкрива "MailOnline". Смята се, че 30-годишната риалити звезда е била запозната с 33-годишния българин от общи приятели и двамата са прекарали време заедно в Лондон, Париж и Монте Карло - където живее Димитров - след среща по-рано това лято.

Още: Година по-късно: Появиха се СНИМКИ от уговорения бой между хулигани на Левски и Айнтрахт

Димитров преди това е излизал с певицата на Никол Шерцингер и тенис звездата Мария Шарапова, а преди време се говореше, че е имал връзка със седемкратната победителка от Уимбълдън Серина Уилямс. Той също е свързван с американския модел Емили Ратайковски.

Българинът е ерген, откакто се раздели с румънската актриса и модел Маделина Генеа (36) през април, а последната връзка на Екин-Су беше с колегата от филма "Островът на любовта" Давиде Санклименти (29), която приключи през юни миналата година, пише още изданието.

Забелязани в Париж

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Екин-Су държеше да запази романса си с Григор в тайна, като реши да напусне Обединеното кралство за тайни срещи, но известната двойка беше забелязана във френската столица.

Още: Григор Димитров влиза в борбата за US Open още в първия ден в Ню Йорк

"Те просто се разхождаха небрежно заедно в Париж, правеха снимки с фенове и бяха толкова приятелски настроени. Те привличаха много внимание, но всичко беше малко сюрреалистично, никой не очакваше да ги види заедно. Те просто се опитваха да се скрият, не се опитваха да привлекат внимание.

Това е връзка, която никога не бихте очаквали да видите по улиците на Париж. Но те просто се мотаеха, изглеждаха добре заедно, тя се усмихваше и се смееше и просто изглеждаха така, сякаш се забавляваме. Екин-Су изглеждаше наистина спокойна, беше очевидно, че има химия и нямаше как да не ги забележиш. Изглеждаха наистина комфортно в компанията на другия", споделя източник пред изданието.

Пари или слава? Григор Димитров спечели сърцата с красиво и страхотно признание (ВИДЕО)

Григор Димитров тренира с Яник Синер в САЩ, феновете аплодират хванатия с допинг

Трагедия за Григор Димитров: Бивш треньор на българина си отиде от нашия свят

Не една, а няколко прободни рани има бащата на Ламин Ямал, трима са арестувани

Мадалина Генеа се забърка в скандал! Бившата на Григор Димитров бе задържана и се оплака, че е малтретирана

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички