Издирваната майка на две деца, любима на роден съдия, се самоубила по ужасяващ начин


Издирваната майка на две деца, любима на роден съдия, се самоубила по ужасяващ начин
Снимка: Фейсбук

3095 0

По-рано в сряда бе намерено безжизненото тяло на Биляна Петрова. 31-годишната жена бе издирвана през последните два дни, но безуспешно. 

Тя е майка на 2 деца и любима на един от най-добрите ни футболни съдии - Мартин Венев. От полицията и прокуратурата твърдят, че не са открити следи от насилие и най-вероятно жената сама е сложила край на живота си като е скочила от 7-ия етаж на кооперация в центъра на София.

Как жената изчезнала

Съобщава се, че Петрова изчезнала във вторник от Центъра за психично здраве “Проф. Н. Шипковенски”, който се намира на ул. “Екзарх Йосиф”. Там я закарал съпругът ѝ, притеснен, че Биляна изпаднала в депресия след раждането на второто им дете.

По думи на близките - лекарите от психодиспансера подходили внимателно към случая и я настанили в здравното заведение, за да следят състоянието ѝ и да ѝ помогнат да го преодолее.

Мир на праха й

Незнайно как и защо младата майка успяла да намери начин да избяга от центъра. В момента на изчезването си тя била по джапанки и наметната с тъмносиньо яке с бежова пухкава яка. За последно хората са я видели в района на Централни хали, които също се намират на улица “Екзарх Йосиф”.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Остава загадка как Биляна е стигнала до седмия етаж на сградата на улица “Пиротска”12, кога е скочила оттам и къде е прекарала почти денонощие до откриването на тялото ѝ на другия ден по обед в двора на румънската църква, която има обща ограда с кооперацията. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички