Президентът Макрон се захласна по Имане Хелиф (ВИДЕО И СНИМКА)


Президентът Макрон се захласна по Имане Хелиф (ВИДЕО И СНИМКА)
Снимка: снимки: GettyImages; колаж: SL

25 0

Имане Хелиф продължава да е в окото на бурята около скандала с допускането на две боксьорки до олимпийския турнир, въпреки че година по-рано те са изхвърлени от Световното по бокс заради направени тестове, довели до извода, че двете не са "биологични жени". 

Логично, в социалните мрежи всеки ден се пръкват нови и нови интересни снимки и видеа, в които участник е боксьорката от Алжир. Такъв например е случаят, в който по време на спаринг Хелиф носи протектор за слабини (Вижте тук). 

В последните дни на прицел е среща между боксьорката и президента на Франция - Еманюел Макрон. 

Срещата между Макрон и Имане Хелиф 

"Намерете си някой, който ви гледа така, както Макрон гледа Хелиф", гласи един от най-популярните коментари към снимката на Имане и президента на Франция, която милиони вече видяха. Той е дело на Лиз Чърчил, която се определя като "Неофициалната кралица на Световния икономически форум". 

Хелиф и Макрон през 2022 година

В този контекст са и много от коментарите към снимката и видеото. Според част от коментарите, Макрон е обещал да гледа Хелиф на живо, ако достигне до финала в своята категория в боксовия турнир. 

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

От постовете в социалните мрежи не става ясно точно кога са се срещнали, но нашият екип намери видеото, което датира от август 2022 година. По това време, Макрон е на аудиенция в Алжир. 

Видеото на двамата, на което говорят за таланта на Хелиф - видео, което провокира сериозна дискусия за начина, по който президентът на Франция гледа боксьорката, вижте под статията. А след това може да видите чудовищният отзвук, който жестът на Светлана Стаменова генерира по цял свят - милиони я подкрепиха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички