Шакира с неочакван проблем в имението ѝ в Маями, не може да се отърве от него


Шакира с неочакван проблем в имението ѝ в Маями, не може да се отърве от него
Снимка: Getty Images

2829 0

Шакира живее нов живот с децата си Милан и Саша в Маями. След раздялата си с Жерар Пике и напускането на съвместния им дом, който имаха в Барселона, певицата се опитва да възобнови музикалната си кариера и да възстанови времето си, особено със себе си, както самата тя призна в предишно интервю.

Шакира има сериозни проблеми с продажбата на своя имот

Сега, вече адаптирана към Съединените щати, Шакира се опитва да предприеме нови стъпки, като например да продаде имението си за милиони долари, за да придобие ново. Продажба, която изглежда сложна, тъй като се опитва да се отърве от него в продължение на няколко години, но без успех.

Още: СНИМКИ: Григор Димитров със звездна подкрепа във финала - Шакира вика за него в Маями

Дом, който е истинско главоболие за колумбийката, защото първо трябва разреши някои проблеми, въпреки факта, че стойността на къщата се е утроила след покупката ѝ през 2001 година за сумата от три милиона долара. Проблемите, които споменава, са, че имението се намира точно на устието на канализацията на Маями, както източници, близки до певицата, са ѝ казали: "Има нещо в документите, до което не всеки има достъп".

"Баните ще бъдат под нивото на вода. През годините нивото се повиши и години наред, всеки път, когато вали, цялата канализация от Маями Бийч се озовава в къщата на Шакира", твърдят източници, близки до случая, като ситуацията е определена като кошмарна.

Шакира за Жерар Пике: Той ме дърпаше надолу, вече съм свободна да работя!

Шакира отново взриви мрежата с горещи СНИМКИ с двойник на Люис Хамилтън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички