Ас на ПСЖ: Приписваха ми връзка с Риана, а аз не я познавам


Ас на ПСЖ: Приписваха ми връзка с Риана, а аз не я познавам
Снимка: Getty Images

1133 0

Полузащитникът на ПСЖ Марко Верати коментира ключките за своя разгулен начин на живот във френската столица. Италианецът обяви, че повечето неща, които се пишат по темата, не отговарят на истината.

"Бях притеснен от това, което се говореше за мен, за моята репутация. Защото всичко това не беше вярно в повечето случаи. Журналистите трябва да си вършат работата честно. Но ме представиха като човек, който прекарва всяка вечер в нощните клубове. Това най-малкото не е правилно.

Хората, които ме познават, знаят какво правя и кой съм всъщност. Имаше време, когато отивах някъде да си почина. Но тогава бях на 20 години, сега всичко е различно. Днес предпочитам да изляза на вечеря със съотборниците ми, с приятелите ми, но така правят всички.

Когато говорят за мен, винаги е някакъв проблем. Всеки път, когато губим мач, говорят, че съм отишъл да се забавлявам. Веднъж дори казаха, че съм щял да се забавлявам, но клубът е бил затворен. Друг път казаха, че съм прекарал вечерта с певицата Риана, но дори не я познавам. Нужно е да бъдете честни", заяви Верати, цитиран от "Франс Футбол". А ето за каква клюка по свой адрес Верати щеше да съди "L'Equipe".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички