Бивш защитник на Ливърпул призна, че е бил близо до самоубийство


Бивш защитник на Ливърпул призна, че е бил близо до самоубийство
Снимка: GettyImages

3386 0

Бившият защитник на Ливърпул - Стивън Уорнък, направи трудното признание, че е мислил за самоубийство. Това се е случило, след като се е сблъскал с живота след футбола.

Какво го депресира?

"Гледайки кариерата си, си мислех, че съм се провалил. Мислех, че имам ужасна кариера. Преместих се в Ливърпул, след това в Блекбърн, след това в Астън Вила, после в Лийдс и продължих да падам. Спомням си, че винаги се чудех как бих могъл да стигна до това ниво", заяви Уорнък, цитиран от "Daily Mail".

"След пенсионирането си мисля, че хората напускат футбола и просто си мислят, че животът ще стане по-добър. Но става въпрос за онова, което ще Ви донесе това вълнение в живота. Ако го намерите бързо, ще се оправите, но трябва да го намерите", продължава той.

Какво го спаси?

"В един момент си мислех за самоубийство. Бях в състояние, в което мислех, че ми е достатъчно, докато не се обадих на стар приятел. През цялото време му казвам, че той ми спаси живота.

Започнах да общувам повече с децата си, те забелязаха промяна в мен и имах чувството, че когато погледна назад към кариерата си, не се чувствах разочарован. Видях положителна конотация, осъзнах какво съм постигнал в кариерата си", допълни Уорнък.

Защитникът беше част от Ливърпул между 1998 и 2007 година, като за този период записа 67 мача и 1 гол. През 2018 г. той се оттегли от футбола. A eто какъв е треньорът, гласен за заместник на Клоп в Ливърпул. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички