Ботев (Пловдив) отбелязаха победата в най-луксозния хотел в България - the Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection!


Ботев (Пловдив) отбелязаха победата в най-луксозния хотел в България  - the Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection!
Снимка: the Emporium Hotel Plovdiv

411 0

След като се превърнаха в герои за пловдивчани, футболистите от ФК Ботев Пловдив се си подариха заслужено луксозно парти. Те поздравиха своите верни почитатели на официално шествие, след което бяха посрещнати подобаващо в единствения по рода си в България Champagne Bar & Cocktail на звездния хотел. Специален екип създаде клип, в който за удоволствие на феновете, „жълто-черните“ позираха с купата сред дизайнерска атмосфера. Клипът беше публикуван на официалната страница на клуба, където само за няколко часа хиляди запалянковци го харесаха и го запазиха за спомен!

Огромната еуфория и положителните емоции продължиха до късните часове в ресторанта на Тhe Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection. Там ръководството на отбора благодари на своите домакини за оказаната подкрепа, тъй като хотелът е доказал своето отношение към спортистите през годините. Ресторант „Torro Premio” се превърна в истински епицентър на огромната емоция от победата за Купата на България. Екипът на единствения на Балканите петзвезден Smart хотел предложи на героите на Ботев Пловдив меню, достойно за шампиони.

Припомняме ви, че ФК Ботев Пловдив печели Купата на България за четвърти път, откакто клубът съществува. Освен през настоящата година, „жълто-черните“ печелят ценния трофей и през 1962, 1981 и 2017 година. Най-старият отбор в България се отблагодари за безценната подкрепа на своята агитка, като доминира над ФК Лудогорец Разград и триумфира заслужено.

The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection е част от френската верига ACCOR. Той е традиционният избор на най-популярните български и международни спортисти, артисти и изявени личности от всички области. В него често могат да бъдат забелязани световно известни музикални изпълнители, спортни величия, публични лица и филмови знаменитости.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички