ГАЛЕРИЯ: Голяма БГ надежда в спорта, някога свързвана с Кубрат Пулев, шокира чисто гола... показа си всичко


ГАЛЕРИЯ: Голяма БГ надежда в спорта, някога свързвана с Кубрат Пулев, шокира чисто гола... показа си всичко
Снимка: Instagram/nikolova_y

12101 0

Йоана Николова бе считана за една от най-талантливите гимнастички на България. Със своето четвърто място на европейско, както и с шампионските титли в България за 2015 и 2016 година, плюс безбройните ѝ медали, бъдещето изглеждаше светло.

След тежка травма и загубата на близък човек през 2020 година обаче се отказва от спорта. Младата българка блесна в мъжкото списание "Плейбой" (германското издание) през февруари месец по-рано ази година. Сега го стори и в изданието във Франция.

БЕ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ЕВРОПА: БГ ГИМНАСТИЧКА ЗАХВЪРЛИ ДРЕХИТЕ И Е ЧАСТ ОТ PLAYBOY (ГАЛЕРИЯ)

В минали години бе свързана с афера с Кубрат Пулев, но категорично отрича това след въпрос за "гореща тема": "Оххх, да! Толкова гореща, че чак не ми се иска да излизам от вкъщи заради тези глупости, които се изписаха. Честно казано предпочитам да не коментирам темата. Единственото, което мога да кажа, е, че изпитвам респект към постиженията му" - отговаря тя.

Йоана Николова в Playboy

Сега Йоана стана втората българка след Петя Богданова в "Плейбой" на Франция. "Истинска любимка на редакцията, 22-годишната Йоана Николова е убиец с лице на ангел" - пишат от изданието.

Тя дава и интервю за "Плейбой":

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

"Аз съм смела личност. Обичам да експериментирам, изследвам, създавам и поемам рискове. Затова станах модел. Мисля, че не всеки разбира изкуството на голата фотография, но то не трябва да бъде разбирано. Толкова е ограничаващо просто да видиш голо тяло на снимката. В действителност има фатална жена с душа, силен характер, сила, нежност, която приема и обича себе си напълно.

Много е специално, когато постигнете това ниво на свобода. В този свят, пълен с филтри и преценки, обичам да изразявам себе си по честен и игрив начин. Затова избирам семейството на зайчетата" - споделя гимнастичката.

БЕ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ЕВРОПА: БГ ГИМНАСТИЧКА ЗАХВЪРЛИ ДРЕХИТЕ И Е ЧАСТ ОТ PLAYBOY (ГАЛЕРИЯ)

Йоана Николова Playboy

А голите ѝ снимки за Playboy можете да видите в Блиц.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички