Григор не е първият известен: Левандовски и Фетел жертви на крадците, обрали българина


Григор не е първият известен: Левандовски и Фетел жертви на крадците, обрали българина
Снимка: Getty Images/Guliver

5222 0

Българският тенисист Григор Димитров е станал жертва на италианска банда, която от известно време действа в Барселона. Това съобщава focus.de, позовавайки се на испански медии по случая с открадването на скъпия часовник от звездата ни.

Димитров не е първата известна жертва на престъпниците. Преди да отмъкнат майсторски аксесоара му за 70 000 евро, те са обрали две други спортни звезди - нападателя на Барселона Роберт Левандовски и пилота от Формула 1 Себастиан Фетел. От полския футболист е бил отмъкнат също толкова скъп часовник, докато е раздавал автографи на клубната база.

В случая с тенисиста мотоциклетист огъна огледалото на автомобила му, а когато той подаде ръката си, за да го оправи, наглеците свалиха луксозния аксесоар от ръката му в движение. Часовникът е швейцарски, марка "Bianchet".

Според испански медии и трите инцидента са дело на престъпна банда от Италия, които пътуват до Барселона специално за подобни набези и устройват засади на туристи и звезди. След грабежа Григор успокои феновете си - ето какво каза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички