Хора от кръга на Гришо: Невъзможно е да се сдобрят с Мадалина


Хора от кръга на Гришо: Невъзможно е да се сдобрят с Мадалина
Снимка: Instagram

21865 0

Не изневяра от страна на Григор Димитров е причина за края на връзката на тенисиста с румънката Мадалина Генеа. В основата на раздялата е актрисата и модел, твърдят хора от обкръжението на 14-ия в света при мъжете пред "България Днес".

Въпросните хора не искат да навлизат в подробности, но казват, че сдобряване между българина и брюнетката вече е невъзможно.

Според изданието, говорейки след загубата от Новак Джокович във финала на Мастърса в Париж, Димитров е намекнал, че е изживял тежко раздялата. Той заяви, че последните месеци са били трудни за него, но не само на корта, а и извън него.

За първи път за връзка между тенисиста и горещата румънка се заговори в края на април. Впоследствие любовта им разцъфтя и се разви пред обществото, след като 37-годишната Генеа постоянно публикуваше снимки и обяснения, а Григор също за първи път пусна хората така близо в личния си живот. В началото на октомври стана ясно, че двамата не са вече заедно. Наскоро се появи слух, че Генеа е изневерила на Гришо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички