Христо Стоичков се помири с брат си


Христо Стоичков се помири с брат си
Снимка: БГНЕС

8985 0

След дълги години на много обиди и открита вражда Христо Стоичков се помири с брат си. Камата и Цанко в момента са в перфектни отношения и редовно поддържат връзка, въпреки че най-известният българин и семейството му вече близо година живеят в Маями, пише "България Днес".

При редките си идвания у нас Стоичков не пропуска да се види с по-малкия си брат в Пловдив. Двамата се събраха около коледните празници, когато Камата се видя и с племенницата си Адриана. Момиченцето, което скоро ще навърши 10 години, изключително много се радва на чичо си, който от своя страна редовно я радва с подаръци.

За съжаление семейството на Стоичков се сплоти покрай тъжен повод. През август почина бащата на Камата Стоичко Стоичков, а Ицо бе плътно до него, докато водеше неравната битка с рака. Носителят на "Златната топка" осигури на татко си най-добрите медицински грижи, но за съжаление Стоичко загуби битката с тежката болест.

Именно покрай болестта на бащата двамата братя се събраха. Христо многократно посещаваше родителите си в къщата им в Ясно поле заедно с Цанко и сестра им Петя. Тримата забравиха за обидите помежду си в името на семейството и демонстрираха близост, каквато не са имали години. Тримата поведоха траурното шествие и изпратиха дядо Стоичко в последния му път.

Цанко и Ицо поискаха прошка един от друг и в крайна сметка отново се прегърнаха.

Днес по-малкият брат не спира да се хвали с Ицо, да се снима с него и отново признава: "Батко е най-големият." Двамата братя постоянно подкрепят и поддържат връзка и с майка си Пенка, която е съкрушена след смъртта на дядо Стоичко, който почина на 76 години.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Не така стояха нещата само преди две-три години, когато Цанко почти се отрече от брат си. "Нищо не искам от него - каза тогава по-малкият Стоичков. - Животът не ми даде, защото съм брат на Христо Стоичков. И той ще потъне един ден, тогава ще го видим на кого ще се опре. Няма мама, няма тате, няма бате и кака! Аз вече нямам брат, сестра и родители!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички