Как Селтик (и Тонев) радват феновете за Коледа (ВИДЕО+СНИМКИ)


Как Селтик (и Тонев) радват феновете за Коледа (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Официален сайт на Селтик

2505 0

Селтик си свърши работата в шампионата, класира се в следващата фаза на турнира Лига Европа и няколко седмици преди Коледа се зае с това да зарадва още повече своите фенове с дълъг празничен маратон.

Всичко започна с украсяването на клубния офис и около него.

Феновете, които са направили покупки от феншопа през последния месец, имаха възможност да спечелят една клубна фланелка или семейна екскурзия до Лапландия. Голямата награда бе връчена на стадиона преди мач на Селтик.

На мача със Сейнт Мирън играчите излязоха заедно с дечица, за които е особено важно вниманието и положителните емоции.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

На същия ден гостите на семейната трибуна на "Селтик Парк" можаха да се почувстват в дома на Дядо Коледа.

Тази седмица Селтик организира коледна вечеря за двеста деца от семейства с ниски доходи. На срещата присъстваха и няколко играчи от първия отбор - Александър Тонев, Емилио Исагире и Лукаш Залуска.

А преди няколко дни Джон Гуидети, Лий Грифитс и Калъм Макгрегър опаковаха подаръци, които по-късно да бъдат разиграни на томбола сред феновете.

Бонус: шведски рап от Джон Гуидети

Ден по-рано Лий Грифитс чу една история за семейство, домът на което е бил ограбен. Нападателят на Селтик реши да не стои настрана и изпрати съобщение на главата на семейството, в което му казва, че той ще се погрижи за коледните подаръци на децата.

"Честно казано, аз не мога да повярвам, написа по-късно във Фейсбук пострадалият Майкъл Райт. - Всички знаят, че съм фен на Хартс и не мога да понасям Хибърниън и Селтик, а дори и Лий Грифитс. По-точно, допреди няколко минути не го харесвах, докато не получих съобщението".

Селтик реши да зарадва и онези фенове, които по някаква причина са останали без работа. Всички те ще получат безплатни билети за предстоящия домакински мач с Рос Каунти, който ще се изиграе на 27 декември. "Ние се стремим да останем верни на основните принципи на клуба - да останем открити към всички и да помагаме на онези, на които по-малко им е провървяло", се казва в изявление на Селтик.

И това не е всичко - Коледният маратон на Селтик продължава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички