"Най-дивият фен на Роналдо" обиди Бербатов, Митко му писа и го заплаши - сега ще се виждат в България (ВИДЕО)


"Най-дивият фен на Роналдо" обиди Бербатов, Митко му писа и го заплаши - сега ще се виждат в България (ВИДЕО)

6818 0

Един от най-успешните футболисти в историята на България - Димитър Бербатов, може да има доста любопитна среща съвсем скоро. Тя би била с един от най-популярните фенове на Кристиано Роналдо - известния в социалните мрежи с прякора iShowSpeed.

Как започна всичко между Димитър Бербатов и iShowSpeed?

В последните месеци на миналата година българинът качи в личния си профил в социалната мрежа Instagram временна снимка (така нареченото "стори"), която бе с послание именно за ютубъра. Тогава Бербатов шеговито го заплаши, че ще му забрани да стъпва на "Олд Трафорд" и на всеки друг стадион, на който е играл - доживот.

Причината е, че въпросната интернет сензация не изговаря правилно името на Димитър Бербатов, а освен това казва, че е от Белгия, а не от България.

"Хора, можете ли да кажете на iShowSpee да научи флага на моята държава (България) и името ми. Иначе той ще получи забрана да влиза на "Олд Трафорд" и на всеки друг стадион, на който съм играл - доживот" - написа българинът, като добави смеещи се емотикони.

Впоследствие iShowSpeed реагира на това съобщение и в онлайн обръщение отговори на лично съобщение към профила в Instagram на бившия нападател на Манчестър Юнайтед. Не е разкрит целия отговор на ютубъра, но се виждат думите "успокой се" и "извинявай".

Сега, докато бе в Гърция, iShowSpeed съобщи, че предстои голяма среща. Той отказа да назове с кого, но даде жокер, казвайки числото 9. Както е известно, това бе номерът, с който играеше Бербатов. Веднага се прие като намек, че предстои среща между двамата в България - особено предвид факта, че iShowSpeed е бил в съседката ни Гърция.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Неотдавна пък се появи информация, че Димитър Бербатов е бил близо до ЦСКА, но пари са провалили завръщането му при "червените".

@sentf4 speed texted berbatov back in Ig #ishowspeed #berbatov #speedberbatov #ishowspeedlive #fyp ♬ original sound - Ken

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички