Наско Сираков разказва: Думите, с които е възмутил Илиана Раева на първа среща - преди 40 години


Наско Сираков разказва: Думите, с които е възмутил Илиана Раева на първа среща - преди 40 години

4909 0

"Глас от миналото" е най-новата рубрика на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

В днешния материал ще обърнем внимание на една от най-впечатляващите спортни двойки - изобщо в Европа. Става въпрос за Наско Сираков и Илиана Раева. Мажоритарният собственик на Левски и председателят на Българската федерация по художествена гимнастика имат брак от вече 40 години.

Въпреки че сме свикнали звезди от подобен ранг в спорта да не се задържат особено дълго - това е безспорният пример, че всичко е възможно, стига любовта да е истинска и безусловна.

А в техния случай е била и от пръв поглед. За това разказва самият Наско Сираков в интервю през октомври 2011 година. Оказва се, че той е шокирал Илиана Раева, като още при първата им среща ѝ е заявил, че ще се оженят.

Наско Сираков е знаел, че Илиана Раева ще му бъде съпруга - още при първата среща

"Вярно ли е, че още на първата среща, когато си говорите още на “Вие”, й казвате “Вие ще бъдете моя съпруга!”? А тя отвръща възмутено: "Моля!?" - гласи въпросът.

"Абе тя може да го е казала, ама така, с половин уста. Видях и в нея да зрее зрънцето на бъдещото ѝ решение. Тогава аз бях на 21, тя беше на 20. След година последва сватба. Вече 28-29 години съвместен живот никога не съм съжалявал и което е по-важното, аз и досега я уважавам изключително много като човек и жена.

Наско Сираков и Илиана Раева

В интерес на истината, тя е изиграла огромна роля в кариерата ми. Първо, защото в тежки моменти е седяла плътно до мен, второ, стимулирала ме е, като е пренебрегвала от собствената си кариера. Което винаги ще ценя" - отговаря Сираков през 2011 година в интервю за "Шоу".

Вижте и още от рубриката на SportLive.bg - "Глас от миналото".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички