"Sony" създава анимационен сериал за детството на Лионел Меси


"Sony" създава анимационен сериал за детството на Лионел Меси
Снимка: Getty images

1696 0

Oт "Sony Music Entertainment" разработват анимационен сериал, в който главен герой ще бъде суперзвездата на ПСЖ и Аржентина - Лионел Меси, съобщава "Deadline". Филмът ще бъде ориентиран към детската и младежката аудитория и ще разказва за детството на футболиста.

Сериалът ще проследи проблемите, с които се е сблъскал носителят на 7 награди "Златната топка", и как ги е преодолял. Той ще бъде дублиран на английски, испански и още няколко езика.

Съобщава се, че компанията "Leo Messi Management" е пряко ангажирана със създаването на сериала и ще отговаря за неговото разпространение.

"От дете винаги съм обичал анимационните сериали, а децата ми са големи фенове на анимационните герои. Възможността да участвам в анимационен проект ме радва, защото сбъдва една моя мечта.

Бих искал да благодаря на "Sony Music" за присъединяването към този проект и се надяваме резултатът да се хареса на всички, особено на момичетата и момчетата", каза самият Меси по повода. Тук можете да прочетете за един от трудните моменти на малкия Меси, който може да влезе във филма. 

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички