За премиерата на "Гунди - легенда за любовта" се готви нещо невиждано, което не се е случвало и едва ли ще случи пак


За премиерата на "Гунди - легенда за любовта" се готви нещо невиждано, което не се е случвало и едва ли ще случи пак
Снимка: Междинна станция

176 0

Остават малко повече от 2 седмици до предпремиерата на филма "Гунди - легенда за любовта" и започват да излизат все повече детайли за прожекцията. Тя ще бъде на 9-и октомври в "Арена София" и се очаква да има около 8 000 зрители.

"Премиерата на 9-и октомври в "Арена София" е такава, каквато никога не е имало и вероятно никога няма да има. Очакваме между 7 и 9 хиляди зрители, но трудно е да обясним защо това е максималната бройка. Все още имаме ограничен брой билети.

Заедно с вас ще бъдат едни от най-известните лица от родния хайлайф, много футболисти и целия каст и екип на филма. За премиерата ще долетят и специално Димитър Маринов в ролята на Аспарух - бащата на Гунди. Както и италианският актьор Саверио Буоно, който играе президента на футболен клуб Милан", заявиха Иван и Андрей, които са продуценти на филма. На специалната сцена ще излязат специално и съпругата на Аспарухов - Лита, както и техният син Андрей.

Още: Изкупиха бързо 75% от билетите за премиерата на филма "Гунди – Легенда за любовта"

Продуцентите допълниха още, че вратите ще бъдат отворени още в 17 часа. Самият филм е с продължителност 2 часа и 50 минути, но още от началото ще има специално разположени шатри и артикули, посветени на филма. Преди прожекцията ще има аудио-визуална програма, а специалният килим за тези събития, който по принцип е червен, този път ще е син.

"Гунди - Легенда за любовта" чупи рекорди още преди да е излъчен, показано бе ново емоционално ВИДЕО

"Мен ме удари директно в сърцето" - Величка Маркова гледа първи кадри от филма "Гунди - Легенда за любовта" (ВИДЕО)

Иван Христов за "Гунди - Легенда за любовта": Това е филм за цяла България, ще влезе в тъмни крачки, когато се намеси комунистическата партия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички