Аржентина - Мексико по ТВ: Къде да гледаме лютото дерби от Световното първенство 2022?


Аржентина - Мексико по ТВ: Къде да гледаме лютото дерби от Световното първенство 2022?
Снимка: Getty Images

9187 0

Днес (26 ноември) ще бъде четвъртият път, в който националните отбори на Аржентина и Мексико ще се изправят един срещу друг на световни финали.

Двете страни имаха честта да се паднат в група "C" на Световното първенство в Катар. "Гаучосите" разочароваха в първата си среща в Близкия Изток, като загубиха с 1:2 от аутсайдера Саудитска Арабия, а Мексико направи нулево реми с другия отбор в групата - Полша.

В трите срещи между тези две нации, на световни финали до момента, Аржентина е със 100-процентов актив, а изглежда историята е на нейна страна. "Ацтеките" навярно ще дадат всичко от себе си да сложат край на тази черна серия и най-накрая да победят "гаучосите" на Световно първенство.

Изключително любопитен ще бъде двубоят между Лионел Меси и Гилермо Очоа. Аржентинецът е отбелязал единственото попадение за "Ла Албиселесте" на Мондиала, а мексиканският страж разплака Роберт Левандовски, след като успя да спаси негова дузпа, за да донесе точката на "ацтеките".

Коя телевизия ще излъчи Аржентина - Мексико?

Мачът е с начален час 21:00 (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на каналите Diema и Diema Sport 3. Разбира се, можете да проследите срещата Аржентина - Мексико, както и всички мачове от е Световното първенство 2022 иНА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички